Кошик
5 відгуків
+380 (67) 394-00-07
Volyn Gastro Profi
Кошик

Пароконвектомат 6 рівнів Electrolux AOS061 ETA1 .

82 000 ₴

  • В наявності
Пароконвектомат 6 рівнів Electrolux AOS061 ETA1

.
Пароконвектомат 6 рівнів Electrolux AOS061 ETA1 .В наявності
82 000 ₴
+380 (67) 394-00-07
+380 (67) 394-00-07
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч привезли з Німеччини
Стан відмінний
Зробили передпродажну підготовку
Робочий із гарантією 3 місяці
Виробництво Італія
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
У комплекті з візком
 
Місткість - 6 гастроємностей GN 1/1
 
Напруга – 380 В. Потужність – 10 кВт. .
 
Сенсорна інтерактивна панель керування. Відстань між рівнями – 65 мм. Швидке охолодження камери. Ручне впорскування води.
 
Функція марміту. Мультизонний пробник-зонд. Вбудований витяжний душ. Автоматичне визначення відкладень солей у бойлері.
 
Двері з подвійним склом та вентиляційним каналом. Робоча камера з безшовними поверхнями та закругленими кутами.
 
Конструкція із нержавіючої сталі AISI 304. Шарнірне кріплення внутрішнього скла. Індекс герметичності: IPX 5. Галогенне освітлення у робочій камері
 
Термостат. Підсвічування камери. USB-порт. Максимальна місткість – 30 кг. Вхід холодної води: 3/4". Вхід підготовленої холодної води: 3/4"
 
Відстань до будь-яких поверхонь від правої та задньої стінки – 50 мм. Відстань до будь-яких поверхонь від лівої стінки – 500 мм.
 
Автоматична система миття Air-o-Clean, вентилятор подвійної дії, рівномірний розподіл гарячого повітря Air-o-Flow.
 
Пароконвектомат на 6 GN1/1 гастроємностей, бойлерного типу, програмований, 3 способи приготування (автоматичний, через панель рецептів)
 
(1000 шт. в 16 етапів), ручний).
 
Повністю автоматичне приготування (задається тип продукту та спосіб його обробки, вага, об'єм та час приготування)
 
визначається пароконвектоматом).
 
При ручному методі та створенні рецептів доступні такі режими приготування: конвекція (25-300 ° C), пара (100 ° C), низькотемпературна пара (25 - 99 ° C),
 
перегріта пара (101-130 ° C), комбінована.
 
Eco-Delta, приготування за низьких температур LTC, безпосереднє відстеження та контроль вологості в камері Air-o-Clima.
 
Пароконвектомат Electrolux Professional AOS061ETA1 призначений для приготування страв на підприємствах громадського харчування та фабриках-кухнях.
 
Модель дозволяє замінити відразу кілька видів кухонного обладнання: плиту, духовку і жарку, шафу, що перекидається, сковороду, конвекційну.
 
піч, травний котел та ін. Приготування страв у пароконвектоматі допомагає зберегти практично всі корисні речовини продуктів
Характеристики
Основні
ВиробникElectrolux
Інформація для замовлення
  • Ціна: 82 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner