Льодогенератор При Лютсилі з Німеччини
Стан чудовий
Зробили передпродажну підготовку
Робочий із гарантією
Всі ціни в комплекті з бункерами
Можуть відправити Вам відео їхні роботи на Viber, WhatsApp
Ziegra німецький виробник льодогенераторів один із найкращих у світі
Виготовляє 550-800 кг льоду на добу
Охолодження двигуна повітряне
Під'єднання до мережі 380 Вт
Споживана потужність 4,5 кВт
Бункер розрахований на зберігання 870 кг льоду (у комплекті)
Харчовий лід широко застосовується в харчовій промисловості та сфері громадського харчування. Так, лід використовується:
• на м'ясопереробних підприємствах для запобігання нагріванню фаршу в процесі куттерування;
• на підприємствах здобутку та перероблення риби для охолодження риби та морепродуктів із моменту відлову до надходження в продаж;
• на підприємствах торгівлі та живлення для організації прилавків і вітрин з рибою і делікатесними продуктами, для оформлення шведського столу або салат-бару;
• в хлібопекарній промисловості для охолодження тіста;
• в хімічній та фармацевтичній промисловостях для охолодження процесів;
• у сільському господарстві для попереднього охолодження фруктів та овочів;
• в будівельній індустрії для охолодження бетону;
• отримання крижаної води для різних цілей.
• температура льоду — 0,5 °C. Цей температурний показник є оптимальним для процесу теплообміну. LED із цією температурою вивільняє чималу силу холоду, тобто має максимально ефективну холодопродуктивність;
• ідеальна температура для куттерування. Він твердий, але не жорстокий і в такий спосіб зберігає куттерні ножі;
• нерівномірна та кристалічна поверхня забезпечує інтенсивне охолодження;
• немає гострих країв, не ріже продукт під час пересипання льодом, викладання на поверхню льоду.
Принцип роботи:
У льодогенераторах шматкового льоду ZIGRA заморожує циліндр нерухомості та має подвійні стінки.
Через цю подвійну сорочку постійно циркулює холодоагент (R404A — R22), який охолоджується й собі холодильним агрегатом.
Температура випаровування від -12 °C до -30 °C.
Вода з накопичувальної ємності на внутрішню стінку циліндра подається через форсунки. На внутрішній поверхні барабана утворюється тонкий шар льоду, який зрізається за допомогою шнека та подається вгору до шахти вивантаження, де жорстко спресовується, проходить подальшу стадію заморожування, потім колеться й потрапляє в ізольований відсік для зберігання.
Вода, необхідна для виробництва льоду, потрапляє через вентиль на плату охолодження безпосередньо з водопровідної мережі. Тому забруднення обладнання повністю немає, відповідно робота з очищення машини помітно скорочується. Чистота та брак бактерій у виробленому льоді залежить тільки від якості води в водопроводі
За додатковою інформацією звертайтеся телефоном
Інформація для замовлення
- Ціна: 85 000 ₴